LASKAV ODABIR

Kraljica Letizia zablistala u haljini kojoj nije odoljela ni slavna oskarovka

06.05.2022 u 09:42

Bionic
Reading

Nakon izdanja u pristupačnoj haljini s potpisom španjolskog Manga, kraljica Letizia iz svoje impresivne kolekcije u ormaru izvukla je haljinu kojoj nije odoljela ni slavna oskarovka Renee Zellweger

Zajedno s kraljem Felipeom VI., Letizia je doputovala u Barcelonu kako bi predsjedala dodjelom Nacionalnih nagrada za istraživanje, a tim je povodom osvanula u haljini kakvu je prošlo studenog premijerno odjenula tijekom državnog posjeta Švedskoj.

Riječ je o crvenoj kimono-haljini s potpisom njezine omiljene dizajnerice, Caroline Hererre, a koja je svoju premijeru imala u kolekciji za 2015. godinu.

U odnosu na studeni kada ju je stilizirala s pelerinom u boji devine dlake i statement rajfom u boji haljine, danas ju je odlučila nositi s dosad neviđenim komadima – clutch torbicom i salonkama identične boje - s potpisom španjolskog brenda Margit.

  • +4
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

U crvenoj haljini Caroline Herrere danas davne 2014. godine imala se priliku ugledati slavna oskarovka Renee Zellweger, a nju je odjenula za humanitarnu gala večeru u New Yorku.