MONOKROMATSKI DIZAJN

Mango haljina od 500 kuna oduševila španjolsku kraljicu i našu Anu Rucner: Kojoj bolje pristaje?

04.05.2022 u 16:37

Bionic
Reading

Kraljica Letizia za mnoge službene prilike bira elegantne haljine španjolskih high street brendova, a ovoga puta na kraljevski je odbor stigla u zanimljivoj Mango haljini koju smo nedavno mogli vidjeti i na našoj poznatoj violončelistici Ani Rucner

Tijekom svog posljednjeg kraljevskog angažmana lijepa španjolska kraljica Letizia sve je oduševila u Mango monokromatskoj haljini s 'dva lica'. Podijeljena u dvije široke linije bijele i crne boje, stegnuta u struku širokim remenom, te elegantnog midi kroja, ova se haljina pokazala idealnom za mnoge službene prilike.

Može se pronaći u aktualnoj Mangovoj kolekciji za svega 500 kuna, a koliko je tražena dokazuje činjenica da španjolska kraljica nije jedina koja ju ima u svojoj garderobi.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Jorge Armestar / ContactoPhoto / Profimedia

Na istom se odboru održanom u gradiću Mérida u Meksiku pojavila još jedna uzvanica, a 49-godišnja članica španjolske monarhije simpatično je reagirala na tu slučajnost.

Nedavno smo istu haljinu mogli vidjeti na našoj poznatoj violončelistici Ani Rucner, koja također voli jednostavne, a elegantne krojeve za svoje nastupe.