LASKAVOG EFEKTA

Kraljica Letizia za ovu senzacionalnu haljinu dobila je same pohvale

05.11.2022 u 17:38

Bionic
Reading

Svečano obilježavanje 175. obljetnice zaklade Círculo del Liceo u Barceloni uveličao je španjolski kraljevski par, a tim povodom kraljica Letizia iz svoje impresivne kolekcije u ormaru izvukla je spektakularnu haljinu tamnoplave boje

Uvijek besprijekorno dotjerana, kraljica Letizia posljednjih dana ne prestaje oduševljavati svojim modnim odabirima, a dobitni niz nastavila je u Barceloni gdje je sa suprugom, kraljem Filipom VI, prisustvovala svečanom obilježavanju obljetnice zaklade Círculo del Liceo.

  • +20
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za ovo događanje odlučila je reciklirati jedan od svojih najhvaljenijih lookova -spektakularnu haljinu tamnoplave boje s potpisom omiljenog brenda Carolina Herrera.

U ovoj raskošnoj kreaciji Letizia je prvi put viđena 2017. godine na večeri s gradonačelnikom Londona, a ni gotovo šest godina kasnije nije izgubila na svom wow efektu. Njezina glavna posebnost leži u asimetričnom dizajnu dekoltea, dok je laskavi sirena kroj dodatno istaknut drapiranjem tkanine.

Statement naušnice, crna torbica clutch brenda Margit i zlatne sandale s potpisom Jimmyja Chooa pomogle su joj zaokružiti ovo svečano izdanje kojim je ponovno oduševila ljubitelje kraljevske mode.