UKRALA POZORNOST

Kraljica Letizia zablistala u haljini iz ormara 15-godišnje kćeri

04.11.2022 u 11:55

Bionic
Reading

Poznato je da španjolska kraljica s vremena na vrijeme odjene komade u vlasništvu svekrve kraljice Sofije, no ne i da se ponekad posluži komadima iz ormara svojih mlađahnih nasljednica

U ulozi domaćice predsjedničkom paru iz Paragvaja, kraljica Letizia u madridskoj palači Zarzuela priredila je novo modno iznenađenje.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon izdanja u odvažnoj suknji s potpisom H&M-a, 50- godišnja Španjolka uskočila je u haljinu svoje najmlađe kćeri, princeze Sofie.

Djelo dizajnerice Caroline Herrere, spomenuta haljina bijele boje ističe se točkastim uzorkom i ženstvenim dizajnom u znaku puf rukava i struka naglašenog pojasom. Letizijna 15- godišnja nasljednica u njoj je viđena prošle godine na dodjeli nagrada zaklade Princeza od Asturije.

Kao prethodno izdanje u suknji brenda H&M, haljinu svoje najmlađe kćeri začinila je crnim salonkama u špic s potpisom omiljenog brenda Magrit, uz naušnice od bijelog zlata, dijamanata i bisera koje su njezin uobičajeni odabir na brojnim kraljevskim angažmanima.

S nekim komadom iz ormara svojih kćeri Letizia je posljednji put oduševila ovoga ljeta, kada se na sastanku održanom u sjedištu UNICEF-a u Madridu pojavila u košulja-haljini kakvu je svega nekoliko tjedana prije nosila njezina najstarija kći, 17- godišnja princeza Leonor.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: ATILANO GARCIA/SOPA IMAGES / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA