modna ikona

Kraljica Letizia pronašla je savršenu proljetnu kombinaciju i iz nje ne izlazi, baš kao ni iz hit cipela

12.04.2024 u 10:54

Bionic
Reading

Ovaj dvodijelni sako sastoji se od koraljne jakne s jednim gumbom i džepovima na preklop. S druge strane su hlače s pripadajućim naborima , visokog struka i ravnog kroja. Ovaj izbor Doñe Letizije, kako u pogledu boje, tkanine tako i dizajna, je uspješan.

Zbog svoje besprijekorne elegancije i istančanog stila kraljica Letizia postala je jedna od velikih svjetskih modnih ikona. Otkako je stupila na španjolsko prijestolje, osvojila je svjetsku publiku sofisticiranim i suvremenim stilom. No, ova kraljica se ne ističe samo svojom elegancijom, već i time što to čini svjesno. Više je puta pokazala da je moguće izgledati besprijekorno i pritom promovirati održivost mode kroz ponavljanje odjevnih kombinacija. Letizia se, unutar monarhije, istaknula kao primjer koji treba slijediti po pitanju modnog recikliranja.

Umjesto nošenja potpuno nove kombinacije u svakoj prilici etizia prihvaća praksu ponavljanja odjevnih kombinacija s gracioznošću i stilom, šaljući snažnu poruku o važnosti ponovne upotrebe odjevnih predmeta. taj stav čini je pravom stilskom referencom za suvremeni modni svijet. A ne treba zaboraviti ni njezinu sposobnost kombiniranja odjevnih predmeta na kreativan i sofisticiran način prilikom koje pokazuje da elegancija i održivost itekako mogu ići ruku pod ruku.

U sklopu kraljevskih obveza kraljica je sa svojim suprugom, kraljem Felipeom, stigla u Las Palmas de Gran Canarias kako bi predsjedavala dodjelom Nacionalnih nagrada za inovacije i dizajn 2023. godine, a to je učinila odjevena u prekrasan dvodijelni Hugo Boss komplet u koraljnom tonu.

Ovog puta Letizia je pokazala posve novi stajling, koji ćemo nesumnjivo, imati prilike vidjeti još puno puta. Osim što je česrto reciklira modne kombinacije, kraljica Letizia ovog proljeća pokazuje i veliku ljubav prema odijelima s hlačama, a toj poslovnoj kombinaciji daje dozu razigranosti birajući odijela u bojama. Ovog puta riječ je o odijelu s hlačama, načinjenom od lana u prekrasnoj koraljnoj nijansi čiji dizajn potpisuje omiljen joj Hugo Boss.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Dvodijelni set sastojao se od sakoa s kopčanjem na jedan gumb i ušivenim džepovima na preklop te hlača, visokog struka i ravnog kroja koje tako laskaju siluetu. Ovaj modni izbor kraljice Letizije, bio je i više nego uspješan, kako u pogledu boje i tkanine tako i dizajna.

Savršeno proljetno odijelo, tako laskavo i podjednako trendi i bezvremensko, Letizia je kombinirala s bijelom bluzom s drapiranim okruglim izrezom i omiljenim joj slingback sandalama s potpisom brenda Magrit shoes, modelom cipela koji se u posljednje vrijeme ponovno vratio na modnu scenu i u drugi plan bacio sve druge cipele na petu.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Jose Miguel Fernandez/GTRES/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia