NJEZINA PODRŠKA

Kraljica Letizia još jednom iskoristila modu da svijetu pošalje jasnu poruku

10.07.2023 u 22:14

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Ako vam se učinilo da vam je vez na crvenoj košulji, koju je danas nosila španjolska kraljica, poznat, niste se prevarili. Riječ je bluzi sa cvjetnim vezom s potpisom ukrajinskog brenda u crvenoj boji koja je u potpunosti atipična za nju

Novi tjedan za kraljicu Letiziju počeo je itekako radno i to u službenoj palači Zarzuela gdje su se sastanci samo izmijenjivali. A osim što se dobro pripremila za svaki od njih, pazila je i ovoga puta da modno izgleda, a kako drugačije, nego savršeno.

Ni ovoga puta nije odustala od recikliranja pojedinih komada odjeće, a iskoristila je priliku i da jednim detaljem pošalje snažnu poruku. Naime, španjolska kraljica odavno je naučila glavno pravilo odijevanja, a to je da moda ima veliku moć na komunikacijskoj razini.

Jednostavnijim rječnikom rečeno, odjećom možemo poslati jasnu i glasnu poruku, koja će reći više od tisuću riječi. Tako kraljica Letizia prilikom putovanja odaje počast zemljama koje posjećuje, pokazuje povezanost sa kćerima i domovinom, ali i odašilje jasne političke poruke.

  • +10
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: R. DEL CAMPO / GOFF PHOTOS

Danas je odlučila, baš kao što je to napravila i u ožujku prošle godine, poslati svoju podršku Ukrajini. Za to nije izrekla niti jednu riječ, već je odabrala košulju s potpisom kijevskog brenda Etnodim, koji je inače prepoznatljiv upravo po tome što u odjeću uklapaju ukrajinske simbole.

udobne i lijepe

Zaboravite na japanke i bacite oko na 20 najudobnijih espadrila stvorenih za nošenje čitavog ljeta

Pogledaj galeriju

Kraljica Letizia odabrala je model Obriy čija je cijena 160 eura, a koji je prepoznatljiv po V izrezu, puf rukavima te je izrađena od lana u intenzivnoj crvenoj boji. Ono po čemu je posebna je vez izrađen od pamučnog konca u bijelim, zelenim i crnim tonovima, tvoreći cvjetni uzorak.

Uz to je odabrala jednostavne bijele hlače, nosive u svim prigodama, kao i omiljene espadrile u bijeloj boji s potpisom Magrita.