LEONOR I SOFIA

Španjolske princeze ni ovoga ljeta ne izlaze iz udobnih espadrila kakve obožava i kraljica

04.07.2023 u 21:27

  • +2

Princeza Leonor i infanta Sofia

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Baš kao i kraljica Letizia i njezine kćeri oduševljene su udobnim espadrilama, koje nose svakoga ljeta, a tijekom godina stvorile su i zavidnu kolekciju u raznim bojama. Dvije sestre, od kojih će samo princeza Leonor nositi titulu i jednoga dana oca naslijediti na španjolskom tronu, odradile su zajednički angažman, baš poput majke, pomno dotjerane

Španjolska princeza Leonor, kao i njezina sestra, infanta Sofia dokazale su da, kada je moda u pitanju, itekako idu majčinim stopama. Najbolje savjete dobile su upravo od Letizije, koju mnogi smatraju jednom od najljepših, ali i najbolje odjevenih europskih kraljica.

Za jedno od rijetkih zajedničkih pojavljivanja, buduća kraljica i njezina mlađa sestra odabrale su haljine u jarkim bojama, idealnim za ove vruće, ljetne mjesece. Tako je princeza Leonor odabrala haljinu s dugim rukavima španjolskog brenda Lady Pipa, dok je Sofia bila u crvenom Sferinom kombinezonu bez rukava.

udobne i lijepe

Zaboravite na japanke i bacite oko na 20 najudobnijih espadrila stvorenih za nošenje čitavog ljeta

Pogledaj galeriju

A ono što upada u oko espadrile su u bež boji s potplatom, koje se vežu oko zglobova. Riječ je o modelima s potpisom španjolskog proizvođača Macarena, a kakve rado nosi i kraljica Letizia.

Espadrile su s dobrim razlogom već nekoliko sezona jako popularne, a danas je španjolska kraljica Letizia postala jedna od najboljih njihovih ambasadorica.

Espadrile predstavljaju savršenu kombinaciju minimalizma, jednostavnosti i udobnosti. Jednom kada ih obujete, ne skidaju se do kraja ljeta. Ako u ormaru već imate basic model u prirodnoj boji, možete se ove sezone odlučiti za bež varijantu, boju duhana ili crnu, a ako želite ormar osvježiti veselim i upečatljivim modelom, sigurno nećete pogriješiti ako odaberete onaj čija je tkanina ukrašena uzorkom.