PRISTAJE SVIMA

Kraljica Letizia opet ima odličnu haljinu koja laska figuri, a pronašla ju je u H&M-u

06.07.2023 u 09:42

  • +10

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: R. DEL CAMPO / GOFF PHOTOS

Bionic
Reading

Redovito je nazivaju jednom od najbolje odjevenih članica kraljevske obitelji, a kraljica Letizia i ovog puta je dokazala svoj besprijekoran ukus. U korak su je pratile njezine kćeri, princeza Sofia i Leonor, dokazavši da su zavidan modni stil naslijedile od majke

Na dodjeli nagrada Zaklade princeze od Girone svi pogledi bili su usmjereni na španjolsku kraljicu Letiziju jer je ponovno oduševila modnim izborom.

Poznata po klasičnim, elegantnim i prije svega nosivim modnim odabirima, španjolska kraljica uspijeva baš za svako pojavljivanje odabrati savršen stajling. Odjevne komade redom nalazi u španjolskim high street brendovima, a ponekad učini modni izlet pa posegne za talijanskom odjećom ili pak švedskim H&M-om.

Još se nije slegla prašina koju je izazvala svojim spektakularnim izdanjem u crnoj satenskoj haljini, a mnogi tada nisu mogli ne primijetiti njezine sjajno oblikovane ruke. Svega nekoliko dana kasnije Letizia ponovno oduševljava, i to u još jednoj crnoj satenskoj haljini bez rukava. Riječ je o haljini iz H&M-ove kolekcije Conscious, koja se prodaje po cijeni od 140 eura, a španjolska kraljica nosila ju je prvi put. Midi model vječne crne boje ima uži i lijepo oblikovani gornji dio koji ističe struk te se nastavlja na evasé suknju.

Stajling je upotpunila crnom kožnom pismo-torbicom sa zlatnom kopčom, čiji dizajn potpisuje Magrit shoes, a u toj kombinaciji sjajno su izgledale srebrne slingback sandale istog brenda.

Uz Letiziju su ponosno stajale njezine prekrasne kćeri, princeze Sofia i Leonor, koje su se također odlučile za satenske haljine i pri tome izgledale besprijekorno. Sofia je odabrala srebrnu kombinaciju koja je uključivala haljinu Moisés Nieto duljine do koljena s nabranim detaljem na struku te odlične ravne slingback sandale byMum. Njezina starija sestra posegnula je za malo hrabrijim stajlingom te zablistala u zelenom topu i suknji Cherubina te sandalama vrtoglavo visokih potpetica mint&rose.

  • +8
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia