GENIJALNA IDEJA

Više nego haljinom pažnju je privukla netipičnim velom: Izdanje ove mladenke prava je inspiracija

11.08.2021 u 16:42

Bionic
Reading

Posljednjih mjeseci svjetsku javnost svojim genijalnim vjenčanim izdanjima ne prestaju oduševljavati dame iz Španjolske, a sada je isto pošlo za rukom dami imena Carmen Garcia

Vjenčana slavlja u doba pandemije po mnogočemu se razlikuju od standardnih, a navedeno se nerijetko odnosi i na svadbena izdanja mladenki.

Posljednjih mjeseci svojim jedinstvenim promišljanjem izdanja za poseban dan, stajiš Španjolke uvjerljivo dominiraju na Instagramu, a sada im se pridružuje dama imena Carmen.

Na intimnoj ceremoniji vjenčanja u španjolskom gradiću Jesus Pobre, Carmen je izrekla sudbonosno 'da' partneru Alfonsu Pascualu u haljini za koju se, poput jedinstvenih dodataka, pobrinula španjolska dizajnerica Helena Mareque.

Vodeći se sugestijama mladenke kreirala je haljinu kojom je dominirao vez i bogata bijela čipka, a dizajnom je djelovala poput kompleta stvorenog od suknje visokog struka i kratke bluze. Potpuni show, međutim, ukrala je netipičnim odabirom vela.

S visokim ljetnim temperaturama, ova Španjolka se na vlastitom vjenčanju odlučila boriti uz veliki šešir čipkastoga dizajna te obložen dugim materijalom tila, a njezin odabir cipela činile su bijele sandale s detaljem mašni.