sjajan izbor

Kraj ljeta ne znači i kraj sezone haljina: Ova četiri modela vladat će ove jeseni

18.09.2022 u 19:50

Bionic
Reading

Haljine su must-have dodatak ormaru za cool jesenske stajlinge koji ne zahtijevaju previše truda, a izgledaju sjajno. Ove sezone modnom scenom vladat će pleteni modeli, maksi krojevi te grafički print s jedne, a minimalizam s druge strane

Iako se od ljeta lagano opraštamo, modni komad koji ćemo rado ponijeti u hladniju sezonu je haljina. Jesenske haljine su must-have za dobar stajling koji uvijek funkcionira i ne zahtijeva puno truda i promišljanja.

Naime, uz dodatak dobrih cipela, pokoji komad nakita i torbicu, u tren oka ste spremni za dnevni izlazak, odlazak u ured ili kakvo chic događanje. U sezoni pred nama ova četiri modela nećete moći, ali ni htjeti zaobići.

Rebraste pletene haljine

Rebrasto pletivo uvijek je siguran izbor. Naime, bez obzira o kojem se odjevnom predmetu radi, fino pleten materijal uvijek izgleda elegantno i ležerno. I sve to bez puno truda jer sama struktura ovog materijala predstavlja cool detalj koji uljepšava svaki outfit. Rebrasto pletivo vrlo je popularno i kada je riječ o odabiru jesenskih haljina za 2022., a tako će lijepo izgledati s dodacima poput čizama do koljena i prošivene jakne.

Maksi haljine

Dizajneri su se složili – ove jeseni i zime nose se maksi haljine, a pravilo je jednostavno: što dulje, to bolje. Tu je i dodatan plus, jer modeli izrađeni od mekanih materijala poput vune ili pletiva ne samo da dobro izgledaju, već su i iznimno udobni. Jesenske haljine maksi duljine idealne su u hladnijim danima jer griju, a ne skrivaju previše figuru.

Haljine s grafičkim uzorcima

Kako dani postaju sve mračniji, a vrijeme tmurnije, jesenske haljine s grafičkim uzorcima idealan su izbor za uljepšavanje dana, posebno ako su u boji. Momentalno izazivaju dobro raspoloženje, a lijepi uzorci izgledat će odlično u kombinaciji s jednobojnom dolčevitom ili klasičnim komadima poput sakoa.

Minimalističke haljine s efektnim detaljima

Minimalizam 2.0: ove godine fokus je stavljen na klasične boje i siluete jesenskih haljina, ali s efektnim dodacima. Modeli koji će vladati ove sezone dolaze s volanima, izrezima i drugim detaljima koji su vrlo upečatljivi, ali ne izgledaju 'previše'. Takvi modeli haljina u jesen se nose u svakodnevnim, ali i za večernja događanja.

  • +7
Jesenske haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije