dva ključna komada

Slip haljine ne nose se samo za večernje izlaske: Anne Hathaway ima dnevni stajling kojem ćete teško naći manu

13.09.2022 u 12:04

Bionic
Reading

Slip haljine ove sezone zabilježile su veliki modni povratak. No taj ženstven i zavodljiv modni komad nije samo za večernje izlaske – odlično funkcionira i u dnevnoj varijanti, a dokazuje to i pažnje vrijedan stajling Anne Hathaway

Jesu li slip haljine stvorene samo za večernje izlaske? Nikako! A upravo to dokazuje posljednji stajling glumice Anne Hathaway na finalu US Opena. Ondje se pojavila u inspirativnoj i pažnje vrijednoj kombinaciji koja je uključivala žutu slip haljinu i bijelu košulju zavezanu s prednje strane. Priznajte, ovaj ćete izgled rado kopirati dok temperature to još dopuštaju.

Najseksi klasik 90-ih postao je jedan od esencijalnih komada za ljeto 2022. i sve upućuje na to da će ove jeseni nastaviti biti jedan od vodećih komada. Uspjeh slip haljine, modela čiji izgled neodoljivo podsjeća na fino donje rublje, dokazuje i činjenica da se poznate dame od nje ne odvajaju čak ni sada, kada jesen samo što nije zakucala na vrata. No da se radi o svestranom odjevnom komadu, nosivom u različitim prigodama, dokazuje i doista sjajan stajling Anne Hathaway.

  • +4
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Zvijezda filma 'Vrag nosi Pradu' stigla je na finale US Opena, na kojem je pobjednikom proglašen Španjolac Carlos Alcaraz. Glumica je sve ostavila bez riječi svojim stilski dotjeranim izgledom u kojem je glavnu riječ vodila žuta satenska haljina, kojom je već izdaleka plijenila pozornost.

Osim što je takav odjevni predmet idealan odabir za večernje izlaske, Anne Hathaway ga je zaokrenula za 180 stupnjeva i potezom pretvorila ga u veličanstveni dnevni komad. Preko žute haljine prebacila je klasičnu bijelu košulju i kreirala stajling koji tako dobro prolazi u različitim prigodama.

  • +7
Haljine slip kroja Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Upravo je ovaj stajling još jedan dokaz kako su slip haljina i bijela košulja elementarni dijelovi capsule ormara. Anne je košulju s prednje strane zavezala u čvor i dobila odličan komplet košulje i suknje koji je istovremeno elegantan i chic, a opet tako nenametljiv. Dozu ležernosti omogućila je i zavrnutim rukavima, a dodacima je dovršila izgled. Tako je izbor pao na žute sandale s remenčićima i tamnoplavu torbu. Naravno, ova kombinacija odlično bi izgledala i u kombinaciji s ravnim sandalama koje će dati casual chic efekt dnevnom outfitu.