ZBOG ZLOSTAVLJANJA?

Krah još jednog braka u svijetu bogatih i slavnih

08.07.2013 u 08:52

Bionic
Reading

Kolekcionar Charles Saatchi izjavio je kako se razvodi od svoje supruge, slavne TV kuharice Nigelle Lawson. Ova je vijest uslijedila nakon što su u lipnju objavljene fotografije na kojima je Saatchi rukama držao svoju ženu za vrat na terasi jednog londonskog restorana

70-godišnji Charles Saatchi, kojeg je policija upozorila zbog napada, izjavio je u nedjelju za Mail Online kako je očito razočarao svoju ženu te da mu ova odluka kida srce.


'Žao mi je što moram objaviti da se Nigella Lawson i ja razvodimo', rekao je za novine te dodao da se proteklih godinu dana njihov brak raspao, a oni otuđili, prenosi BBC.

'Osjećam da sam očito bio razočaranje za Nigellu tijekom prošle godine, a ja sam razočaran što joj je savjetovano da u javnosti ne komentira kako se gnušam bilo kakvog nasilja prema ženama te da je nikada nisam zlostavljao fizički na bilo koji način.'

'Žao mi je što smo se posvađali, žao mi je što je bila uzrujana. Samom mi je još više žao što je to kraj našeg braka', dodao je.

Saatchi, bivši marketinški guru, poznati je kolekcionar umjetnina i vlasnik galerije Saatchi koju je zajedno s više od 200 umjetničkih djela donirao britanskoj javnosti prije tri godine. S Nigellom Lawson je u braku od 2003.

Slavna kuharica ima dvoje djece, Cosima i Bruna, iz braka s novinarom Johnom Diamondom, koji je umro 2001.