romantika u doba izolacije

Ništa ih nije spriječilo da okrune svoju ljubav: Evo kako je izgledalo jedno zagrebačko vjenčanje u doba korone

13.05.2020 u 11:31

Bionic
Reading

Baš nitko i ništa ne može spriječiti ljubav pa čan niti pandemija. Online dating cvjeta, a ljudi su pronašli način kako se vjenčati. Vlasnica i dizajnerica najveće kuće vjenčanica u Hrvatskoj Ivana Bilić ovih dana je kapelici kraj Crkve svetog Marka rekla 'da' te se i sama se našla u ulozi mladenke

Do prije samo dva mjeseca mnogi budući mladenci i profesionalci u svijetu vjenčanja obilazili su sajmove, pripremali sve za novu sezonu vjenčanja ili za njihov veliki dan, a onda je sve stalo. Pandemija korona virusa od koje strahuje cijeli svijet zaustavila je sve, ali nije uspjela u jednome – nije porazila ljubav. Da je tomu tako svjedoči i vjenčanje Ivane Bilić, vlasnice i dizajnerice Royal Bridea.

Kao i prije 11 godina, kada je još kao studentica odlučila što želi raditi i našla način kako to ostvariti, tako je i danas odlučila da posao ne staje, a da ljubav nije otkazana. Svom Stipi, tako je ovih dana u kapelici kraj Crkve svetog Marka rekla 'da' u krugu najuže obitelji. Sve je, kaže, 'bilo puno jednostavnije i skromnije nego što je trebalo biti'. Jedino što je bilo u skladu s planovima je vjenčanica koju su prema njenim željama i u njenom stilu izradile krojačice Royal Bridea, kao što su to već napravile za više od 5.000 mladenki diljem svijeta.

'Naravno da sam i ja, kao i sve mladenke, mislila kako će na dan vjenčanja oko mene biti puno prijateljica, frizeri, vizažisti, a na kraju sam se šminkala i fenirala sama, pod budnim okom psa Amosa, nimalo glamurozno“, rekla je Ivana uz osmijeh. Zna, kaže, kako je jako puno parova odgodilo vjenčanje, no odluka je pala kako njihovo ide prema planu, iako bez brojnih dragih prijatelja. 'Ono najvažnije – Royal Bride vjenčanicu i muža imam i to je zapravo jedino što je bitno', dodala je Ivana Bilić i poručila svim budućim mladenkama da bez obzira na datum njihovog vjenčanja, imale veliko ili skromno slavlje, budu sretne što svim srcem vole i što su voljene.

  • +2
Royal Bride Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Marko Dušak / SpinakerGraphics