HIT NIJANSA

Zaboravite bijelo: Vjenčanice u roza nijansama novi su trend među mladenkama

21.11.2018 u 09:39

Bionic
Reading

Iako je bijela vjenčanica najomiljeniji odabir velike većine mladenki u posljednje vrijeme primijetan je novi trend: vjenčanice u ružičastoj za koje su se odlučile glumica Mandy Moore i Marta Ortega, nasljednica modnog carstva Inditex, u čijem se sklopu nalazi popularna Zara

Glumica i pjevačica Mandy Moore koja je karijeru započela još kao tinejdžerica, ovoga se vikenda udala za svog dečka Taylora Goldsmitha, a osim što je ceremonija bila u boho stilu, zgodna brineta nosila je bajkovitu vjenčanicu Rodarte u kojoj je izgledala poput princeze.

  • +15
Vjenčanje Marte Ortege, kćeri vlasnika Zare Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svi se slažu kako je lijepa Mandy zbilja bila prelijepa u ovoj netipičnoj, 'nebijeloj' vjenčanici.

Još jedna showbizzerica je odlučila izgovoriti sudbonosno 'da' u ružičastim tonovima. Glazbenica i dizajnerica Gwen Stefani se udala 2002. za svog dugogodišnjeg dečka rockera Gavina Rossdalea u senzacionalnoj vjenčanici koju potpisuje proslavljeni dizajner John Galliano. Haljina u dvije nijanse ružičaste sve je ostavila bez daha, a otkačena se kreacija savršeno uklopila u stil plavokose glazbenice poznate po osebujnom modnom izrazu.

  • +15
Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prelijepa Jessica Biel udala se u Italiji za Justina Timberlakea u bajkovitoj kreaciji nježnoružičaste nijanse u kojoj je izgledala poput

Lanie List, utemeljiteljica web stranice Lovely Bride, kaže kako se oko 10 posto klijentica odlučuje za ružičaste vjenčanice jer žele ostati dosljedne sebi na taj svečani dan.

'Neke mladenke se jednostavno ne osjećaju ugodno u bijeloj vjenčanici', rekla je dodajući kako odabirom ružičaste vjenčanice iskazuju i svoje buntovništvo.

Lanie List je dodala da neki pak odabirom netipične vjenčanice tako iskazuju i svoj stav prema čvrstom tradicionalizmu premda to nije pravilo - možda im se zapravo samo sviđa ružičasta!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

11•18•18

Objavu dijeli Mandy Moore (@mandymooremm)

Osim toga, odabiru ružičaste vjenčanice u prilog ide i to što je to nježna boja ljubavi koju mnogi povezuju s romantikom, a dolazi u bezbroj nevjerojatnih nijansi od svijetloružičaste, pa preko dusty rose pa do intenzivnih magenta tonova.

I nije samo ružičasta nijansa koju obožavaju mladenke koje se ne mogu zamisliti u bijeloj vjenčanici. List ističe da mnoge klijentice traže i tonove plavosive, ljubičaste ili lavande.