uVIJEK IN

Komplimenata nije nedostajalo: Jeleni Rozgi fantastično pristaje komad s najpoželjnijim detaljem ove sezone

28.01.2021 u 23:06

Bionic
Reading

Lijepa Splićanka svoj je stil godinama izbrusila do savršenstva pa samo niže sjajne stajlinge jedan za drugim što nije promaknulo ni njezinim brojnim fanovima na društvenim mrežama

Uvijek u korak trendovima, Jelena Rozga bira komade koji naglašavaju njezinu vitku figuru pa ni ovoga puta nije pogriješila s modnim odabirom.

Atraktivna plavuša iznova dokazuje kako s pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih domaćih zaljubljenica u modu.

Tportalov modni kritičar Fashion Guru svrstao ju je na peto mjesto svoje liste najbolje odjevenih Hrvatica u protekloj godini, a ona je laskavu titulu potvrdila cool stajlingom koji je odabrala za šetnju po svom Splitu.

'Njezina pojavljivanja i koncerti bili su limitirani, ali na društvenim mrežama pokazala je da se čak bolje odijeva privatno i neobavezno, nego kada je namontirana', tako je ocijenio Fashion Guru u svojoj godišnjoj listi Jelenine outfite.

Dnevni look koji je pjevačica odabrala za opuštanje pored mora, upravo to potvrđuje.

Jelena je iskombinirala zanimljiv džemper s velikim puf rukavima, detaljem koji već neko vrijeme fashionistice naprosto obožavaju.

'Opijeni morem snova', napisala je Jelena pored svoje objave na Instagramu.

  • +7
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Taj simpatičan detalj daju posebnu draž svakom outfitu, a glazbenica je vješto sparila varijantu u kraljevski plavoj s uskim crnim hlačama visokog struka i kaubojskim čizmama.

Rozgin dnevni look oduševio je njezine brojne obožavatelje koji su je zasuli komplimentima: 'Najljepša', 'Tako jednostavna, a lijepa', 'Dama', 'Ljepotica'.