OD PARIZA DO HIROŠIME

Kome bolje stoji chic haljina, modnoj ikoni ili našoj Ljupki?

24.11.2015 u 17:25

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić s kćerima i suprugom Mihaelom živi u dalekom Japanu, ali zahvaljujući internetu možemo vidjeti kako provodi vrijeme, ali i potvrditi da je i dalje jedna od najbolje odjevenih Hrvatica

Osim što je i sama dizajnerica, Ljupka Gojić Mikić uvijek zna odabrati odlične krpice te ih spojiti u zanimljiv outfit pa je i naš Fashion Guru istaknuo da je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica. Tako je na Instagramu objavila fotografije u crvenoj haljini Simone Rocha koju je prije dva mjeseca na crvenom tepihu u Parizu nosila i slavna glumica Diane Kruger

Crvena haljina od tvida s klasičnim kariranim uzorkom na crvenom je tepihu povodom premijere filma 'Maryland' bila pravo osvježenje, osobito zato što joj je donji, asimetrični dio dao dozu elegantne otkačenosti. Dok je modna ikona Diane Kruger za svečano događanje uz haljinu nosila štikle, Ljupka je dva puta iskoristila zgodan asimetrični kroj u puno ležernijem izdanju.


Na jednoj fotografiji usred lijepog parka Ljupka pozira u spomenutoj haljini koju zapravo nosi kao tuniku. Outfitu je dodala uske hlače, jaknicu i čizmice u istim tonovima te ljubičastu torbu.

Sigurno nije lako živjeti daleko od dragih ljudi pa se Ljupka na društvenim mrežama odmah pohvalila kako joj je u posjet stigao brat. Za vrijeme obiteljskog druženja i šetnje, Ljupka je opet odabrala Simone Rocha haljinu, ovoga puta u kombinaciji s crnim detaljima i očito jako dragom torbom jer ju često i rado nosi za šetnje Hirošimom.

Burki @dadogojic ????

A photo posted by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on