UVIJEK U TRENDU

Komad odjeće koji ćete nositi svakoga ljeta

13.08.2015 u 08:00

  • +10

Mala bijela haljina

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Mala crna haljina vječni je komad odjeće koji bi svaka žena trebala imati u ormaru. No za vrućih ljetnih dana dostojno je mijenja bijela verzija. Bijela ljetna haljinica idealan je komad odjeće za vruće i sparne ljetne mode, a to najbolje znaju slavne trendseterice

Krpica u kojoj ćete jednako dobro izgledati ujutro, na putu do plaže i navečer, bez sumnje je mala bijela haljina. S njom ne možete pogriješiti bez obzira za koju je prigodu odlučili odjenuti. Najpoželjnija je naravno ona koju lako možete transformirati iz dnevnog u večernji look.

Sjajan je primjer haljinica koju je ovoga ljeta nosila modna ikona Olivia Palermo tijekom odmora na španjolskoj obali. Ova lijepa Njujorčanka oduševila je modni svijet pojavivši se u romantičnoj bijeloj haljinici s čipkastim detaljima i zvonolikim rukavima slabo poznatog talijanskog brenda Temptation Positano

Olivijina bijela haljinica pokazala se kao sjajan izbor za dan na plaži, a uz štikle i zanimljiv komad nakita lako se može transformirati u neodoljivu večernju kombinaciju, romantičnu, ali itekako seksi.


Olivia Palermo

S bijelom malom haljinom modne su pogreške svedene na minimum; važno je samo odabrati odgovarajući kroj i paziti da je izrađena od prirodnih materijala kako bi koža mogla disati. Uz štikle i smoky eyes pretvorit ćete se u vamp zavodnicu, dok će model poput Olivijinog s macrame detaljima i ravnim sandalama metalik sjaja uz diskretan make-up pobuditi romantičarku u vama.

Bijela boja bila je hit prošle zime, a njezina se suverena vladavina očekivano nastavila i tijekom toplijih mjeseci. No kreacije dizajnerskih imena, od Valentina do Diora za nadolazeću jesen i zimu sugeriraju da će bijela i dalje biti hit.

Bijelu su boju obožavale modne ikone klasičarke poput Jackie O., princeze Diane i Grace Kelly, a suvereno vlada i ormarom jednog od najbolje odjevenihženskih likova na televizijskim ekranima, onim Olivije Pope koju jesjajno utjelovila Kerry Washington u seriji 'Skandal' koja se prikazujena Pickboxu. Bijela boja evocira eleganciju i otmjenost, a kakve modele preferiraju slavne ljepotice, pogledajte u našoj fotogaleriji i inspirirajte se.