FASHION GURU:

'Kolinda nosi iste haljine u svim bojama koje imaju u dućanu'

01.03.2017 u 22:36

Kolinda Grabar Kitarović

Izvor: tportal.hr / Autor: Pixsell/Screenshot

Bionic
Reading

Još je prije nekoliko mjeseci Fashion Guru komentirao modni stil nove predsjednice države i zaključio da, poput većine naših političara, ni ona odjeći ne pridaje previše pozornosti. Iako je donedavno nosila velike upečatljive printove, u kampanji je malo smanjila doživljaj i okrenula se jednostavnijim dvobojnim kombinacijama

Haljine i sakoi bili su joj zaštitni znak, a da je odlučila ne zamarati se previše modnim kombinacijama, pokazala je i uoči izbora kad se na tri sučeljavanja, od čega su dva bila televizijska (NovaTV i HTV) i jednom radijskom (HRT) pojavila u skoro pa identičnim haljinama, samo u drugim bojama.

Prva hrvatska predsjednica u povijesti odlučila se za dvobojne haljine dužine do ispod koljena koje, zahvaljujući pametnom kroju i rasporedu boja, stvaraju optičku iluziju vitkije figure, a te haljine otkako su se pojavile u kolekcijama Hervea Legera i kasnije Stelle McCartney uživaju veliku popularnost i među slavnim ljepoticama. Identičnu haljinu, u bijeloj varijaati, nosila je ovoga ljeta u Kninu prilikom obilježavanja 19. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja.

Kolinda Grabar Kitarović za sučeljavanje na Novoj TV pojavila se u žutoj varijanti 'pametne haljine', na Hrvatski radio došla je sutradan u roza varijanti, a za sučeljavanje na HTV-u koje je bilo isti dan u večernjem terminu odabrala je plavu boju, što je, očekivano, zapelo za oko našem dežurnom modnom kritičaru.

'Naša nova predsjednica ima jedan istančan modni stil, rekao bih nepogrešiv. Zašto? Zato što kupi isti odjevni predmet u svim bojama koje imaju u dućanu.

Sve bih joj još i oprostio da je riječ o dobroj haljini. U dva dana gospođa Grabar Kitarović pojavila se u identičnim haljinama samo u drugim bojama. Pa tko to može kupiti! To ne radi ni dokoličarska Paris Hilton kada uđe u dućan i kaže dajte mi sve', komentirao je Fashion Guru modni odabir i poručio: 'Možda da koji put udari o stol i kaže - Ne želim više nositi isto, dosta je bilo!