SLIKA I PRILIKA

Kći Catherine Zete-Jones u haljini koju je glumica nosila prije 25 godina

22.04.2024 u 21:55

Bionic
Reading

Kći Michaela Douglasa i Catherine Zete-Jones, Carys Douglas, proslavila je svoj 21. rođendan, a za taj poseban dan odabrala je haljinu koju je njezina majka nosila 1999. godine na dodjeli MTV Movie Awardsa

Jedan od najpoznatijih holivudskih glumačkih parova, Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas ovih su dana imali poseban razlog za slavlje. Njihova mezimica Carys proslavila je 21. rođendan, a sretni roditelji nisu mogli sakriti ponos što je njihova mlađa kći izrasla u takvu divnu djevojku.

Kako je proslavila svoj rođendan otkrila je i sama Carys na svom Instagram profilu, gdje je iz dana u dan prati sve veći broj ljudi, no ono što je svima zapelo za oko ružičasta je haljina s delikatnom čipkom koja se mnogima učinila poznatom.

I nisu pogriješili. Riječ je o haljini staroj čak 25 godina, a koju je davne 1999. njezina majka Catherine Zeta-Jones nosila na dodjeli MTV Movie Awardsa.

Lijepa Carys slika je i prilika svoje majke, od koje je naslijedila ljepotu, a odlukom da upravo njezinu haljinu odjene za proslavu svog 21. rođendana, odala joj je počast.

NOSI SE 'FLARE'

Catherine Zeta-Jones zna koji model traperica laska njezinoj figuri

Pogledaj galeriju

'Najsavršeniji 21. rođendan koji sam mogla poželjeti', napisala je pored svoje objave na Instagramu Carys Douglas, a istu je odmah lajkala i ponosna Catherine Zeta-Jones.

Inače, nije nepoznanica da su slavne majka i kći iznimno povezane i privržene jedna drugoj, o čemu su često i rado progovorile i za medije. Carys svoju majku smatra 'modnom ikonom' i obožava njezin smisalo za modu, stoga ne čudi da je u njoj pronašla i najbolji modni uzor.

Carys i Catherine zajedno su snimile i nekoliko naslovnica, među kojima je bila i ona za Vanity Fair, a snimile su i reklamu za Fendi.