NEODOLJIVI PARFEMI

Koji seksi miris pokloniti dragom?

13.06.2011 u 07:58

Bionic
Reading

Muškarci se teško rastaju od parfema kojem vjeruju, ali dovoljan je i mali poticaj sa strane da iskušaju nešto novo

Istraživanja pokazuju da su muškarci tijekom kupnje u svojevrsnoj misiji. Žele to što prije obaviti, pa ne obraćaju pažnju na nove proizvode. Idu linijom manjeg otpora i biraju samo dobro poznate proizvode. Želite li prosječnog muškarca nagovoriti da proba nešto novo, recimo parfem, veliki su izgledi da ćete pisati kući propalo ako ga pokušate preobratiti usred parfumerije.

Muškarca je najlakše razuvjeriti na njegovom terenu. Umjesto da ga nagovarate da pruži priliku novom mirisu, poklonite mu ga. Koji su to novi parfemi koji bi ga mogli zaintrigirati?

Ako je riječ o zrelom muškarcu koji se kategorički opire svim novotarijama, vjerojatno će mu laknuti kad čuje da se nakon kraćeg izbivanja vratio kultni Pino Silvestre. Miris borove šume kojim su se parfumirale generacije muškarca od 1955. naovamo ima vjernu sljedbu koja će ga dočekati s oduševljenjem.

Nešto mlađi, ali potpuno drukčije koncipiran, miris je 'ledene vode' koji postoji više od 20 godina. Davidoff Cool Water Summer Dive ovog će nas ljeta zapljuskivati rashlađujućim valovima citrusa, bosiljka i metvice.

Možda nemaju svi za elegantna odijela talijanskog meštra stila, ali imaju za njegov novi visokoestetizirani parfem. Giorgio Armani Code Sport počiva na kontrastima, dinamičnoj igri između ledenih citrusno-začinskih i toplih voćnih esencija.

Nakon strelovitog uspjeha novog mirisa za žene Gucci Guilty, pojavio se i njegov muški parnjak. Utjelovljuje ga mladi američki glumac Chris Evans koji se proslavio hit-filmom 'Fantastična četvorka'.

Ne jedna, nego čak tri inačice novog mirisa sportske ležernosti Lacoste L.12.12 svoje ime i inspiraciju crpe iz modela najpoznatije polo majice na svijetu, one koju krasi famozni krokodil.