RAZNOLIKOST PONUDE U HRVATSKOJ

Koji je wellness tretman kao stvoren za vas?

04.05.2016 u 16:37

Bionic
Reading

Što vam je prva asocijacija na 'wellness'? Bazeni i masaže svakako su dio te mentalne slike, no ova praksa svoje korijene vuče još od antičkih vremena, a različite kulturne tradicije u nekoliko su tisuća godina usavršile najrazličitije terapije koje će vas opustiti i osloboditi stresa

Da biste ih isprobali, ne trebate putovati sve do Indije ili Švedske, Kine ili Turske – svi su oni dostupni u bogatoj wellness ponudi diljem Hrvatske. Krenete li put Daruvara ili Zagorja, možete uživati u ljekovitim termalnim vodama i brojnim tretmanima ljepote koji se uz njih vežu.

Više ste raspoloženi za mediteransku klimu? Opatijska riječka rivijera ili pak Novi Vinodolski i Crikvenica odlična su odredišta tijekom cijele godine, a želite li nešto južnije, odmoriti se možete i u Zadru te mirisnom Cresko-lošinjskom arhipelagu koji obiluje autohtonim aromatičnim biljem.

Ako pak više volite planinski zrak, podno Biokova naći ćete razna wellness odredišta, a nakon tretmana možete uživati u svježem zraku i prirodi samog Parka prirode.

Pogledajte koje su glavne prednosti svakog tretmana i pronađite pravi odmor za sebe u raznolikoj wellness ponudi.

Još uvijek niste sigurni gdje otići i kako odabrati? Saznajte sve o wellness oazama na stranicama hrvatska.hr

Ovaj promo prilog napravljen je u produkciji Tnative tima tportala u suradnji s HTZ-om kao dio native sadržaja tportala, a u skladu s najvišim profesionalnim standardima.