SIMPATIJE KRALJICE ESTRADE

Kojeg dečka to Jelena Rozga smatra predivnim?

03.04.2012 u 22:25

Bionic
Reading

Jelena Rozga i Ivan Zak iste večeri održali su koncert u različitim splitskim klubovima, a otkrili su kako jedno prema drugome ne osjećaju rivalstvo, čak naprotiv, jako su si simpatični

Vatrenim nastupom u jednom splitskom klubu, Jelena Rozga još jednom je potvrdila status kraljice estrade i klubova. Istu večer u drugom klubu koncert je održao i Ivan Zak. Dok se svako malo na sceni vode estradni ratovi, ovaj popularni duo se jako podržava. U kratkom intervjuu za InMagazin Jelena je rekla kako je Ivan Zak predivan, iskren i uporan mladić.

'Ne mogu opisati koliko mi je drago zbog Ivana. Ivan je predivan dečko koji je jako uporan i jako voli ono što radi, a to se vidi. Iskren je i to su ljudi prepoznali', rekla je Jelena koja je predstavila i svoj novi hit 'Zanemari'.

Same riječi hvale imao je i Ivan Zak koji je pak rekao kako je Jelena njegova jako dobra kolegica.

Jelenina nova pjesma na forumima je izazvala brojne rasprave jer je, umjesto riječi 'stostruko', otpjevala 'strostruko'. 'Izletilo mi je, nisam ja kriva. Krivi su oni, koji su to čuli pa nisu na vrijeme ispravili. Jesam, kriva sam, priznajem svoju grešku, ali nema veze', prokomentirala je Jelena za InMagazin.