BEZ MANE

Koje smo beauty lekcije naučili od fatalne glumice

22.05.2013 u 08:49

  • +6

Olivia Wilde

Izvor: Sipa Press / Autor: Sipa

Bionic
Reading

Asocijacija na glumicu Oliviju Wild je cool stil i minimalistički, besprijekorni pristup ljepoti

Iako se ne boji eksperimentirati kada je u pitanju kosa ili make up, nikada to nisu neke drastične promjene, pa ona, čini se, nije imala neki veći modni i beauty gaf. Zašto ne bismo pokupili onda nekoliko njenih dobrih trikova.

Besprijekoran čisti ten

S takvim tenom nije čudo što je Olivia cool ljepotica. Na njezinu licu teško možete vidjeti nepravilnosti, pore, a s minimalističkim make upom pokazuje kako uređivanje ne treba biti komplicirano. Gotovo ništa ruža na usnama i samo tanka olovka na kapcima. Samo lijepa gola koža.

Više je načina za našminkati oči
Nađite metodu kako naglasiti svoj najjači adut i naučite ga istaknuti na što više načina. Tako rade stručnjaci, poput Olivije Wild. Oči šminka na više načina: smokey eyes, sjenilima u raznim bojama, ili ih naglašava eyelinerom.


Ništa pretjerano
Neke žene vole pretjerati s make upom, ružem na usne, rumenilom, sjenilom za oči. No Olivia Wild ne spada u tu kategoriju. Ona se odluči istaknuti samo jedan dio lica, a ostalo ostavi gotovo bez make upa, jednostavno, prozračno i svježe.

Kosa je za eksperimentiranje
Lijepa glumica eksperimentirala je s ombre lookom, no ni druge promjene frizure i boje nisu joj strane.
Imala je kraću kosu, dugu, šiške, bila je plava, brineta… Ovo je glumica koja nije vezana za samo jedan specifični stil. Promjena boje kose u trenu će osvježiti vaš izgled i neće biti potreban nikakav ekstremni make over.

Nema ništa loše u ležernoj frizuri tipa 'nisam se trudila'
Kod Olivije Wilde to definitivno ne znači loš dan za kosu jer se sigurno i oko ležerne frizure itekako potrudila. No nonšalantno, prirodno razbarušeno izgleda slatko i seksi. Ovakav izgled možete postići tako što ćete peglom ispeglati i lagano uviti samo nekoliko pramenova. Tek tako da ne bude sve ravno i savršeno, nego 'prirodno' razbarušeno.

Must have je sjajna kosa

Kosa joj je tako sjajna kao u reklami za neki šampon. Sjajna kosa izgleda jako i zdravo, a kako biste postigli sjaj poput Olivije Wild, možda ćete morati posegnuti za nekim serumima za sjaj ili pakunzima. U svakom slučaju, za tako lijepu kosu vrijedi se potruditi.