OTKRIVENO U EMISIJI

Koga to Ivana Banfić 'koristi kak joj paše'?

13.10.2014 u 20:23

  • +3

Ivana Banfić

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Ivana je bila gošća 'Glazbenog showa Dalibora Petka' u kojem je uz bend Tvornica zvuka uživo otpjevala svoje najveće hitove, a njeni suradnici otkrili su neke manje poznate događaje vezane uz nju

'Imam gotove tri nove pjesme i sve tri su laganice. Nismo još odlučili s kojom ćemo van, ali ubrzo ćete sve čuti', rekla je Ivana Banfić u eteru Narodnog radija.

U studiju je Ivanu iznenadio Stjepan Božić

'Puno prije boksa i plesanja za Dinu Dvornika i grupu ET, moja je karijera počela tako da sam plesao s Ivanom Banfić. Imao sam tada 15 godina', kazao je.

Prisjetili su se i svog kratkog izleta u show 'Zvijezde pjevaju', u kojem su se zadržali samo tri tjedna. 'Mi smo se super zabavljali i to je najvažnije', rekli su Ivana i Stjepan, koje je pohvalio i tadašnji sudac Rajko Dujmić rekavši da su mu baš bili slatki.

'To mi je najdulja veza s nekom ženom, a ona me koristi kak joj paše', izjavio je Tomislav TržanTT, nekadašnji Ivanin plesač koji je također stigao u studio i s I Bee otplesao legendarni ples Šumica

Njene dance kolegice Minea i Ella rekle su da su najveći Ivanini fanovi i da žele biti u prvom redu na njenim koncertima, a Dino Merlin priznao da je napravio duet s njom upravo zbog toga što je različita od ostalih.

'Često se šećem po Bundeku s djetetom pa naiđem na Ivanu, koja isto to radi. Jednom smo se tako u šetnji dogovorili da napravimo pjesmu 'Priznaj mi'', rekao je Denis Dumančić iz Letećeg odreda, koji je obećao da će joj napisati novu pjesmu.