SEXPRESSO

Kod Sopek, Grdić i Katanić nema krize u krevetu

24.03.2009 u 15:00

Bionic
Reading

U ovotjednom Sexpressu poznati su nam otkrili vole li više guze ili grudi, je li kriza pogodila njihov seksualni život, koje poze vole te koliko orgazama mogu postići zaredom. Aleksandra Grdić otkrila je da je vrlo aktivna, Tina Katanić da joj je krevet u ružičastoj boji pa da ne može biti nezadovoljna, a i Sopekica je priznala da blista

Pjevačica ET-ja Katarina Rautek nedavno je ponijela titulu Miss najbolje guze. Kaže da je za nju zaslužna vježba. Slaže se i da kvalitetan seks doprinosi finom oblikovanju stražnjice.

'Sigurno doprinosi. Ipak se treba aktivirati i vježbati', rekla je Katarina, dodajući da je od seksa bolja jedino cigareta nakon seksa.

Na škakljiva pitanja odgovarao je i Neven Ciganović koji je rekao da trenutno nema vremena za seks, pa mu se posvećuje samo osam sati dnevno, a inače, kada nije apstinencijska kriza, i do 24 sata na dan. No zbog seksa nikada nije, poput Fashion Gurua, dobio temperaturu.

'Mislim da je Fashion Guru dobio temperaturu od nečeg drugoga, a ne od pretjeranog seksa. Možda će čak i od ove moje izjave dobiti temperaturu', rekao je Ciganović.

Seksualnim aktivnostima pohvalila se i Aleksandra. 'Vrlo, vrlo sam aktivna', kaže Grdić. Otkrila nam je i da je, za razliku od Sonje Kovač koja je imala pet uzastopnih orgazama, ona doživjela dvostruko više njih.

I Renati Sopek i Tini Katanić u krevetu cvjetaju ruže.

'Odlično stojim sa seksom. Sva blistam i dobre sam volje, pa to govori samo za sebe', rekla je Renata.

Krize u krevetu nema ni kod Tine Katanić. Njoj je krevet cijeli ružičast i pun medeka, pa kako onda može biti neraspoložena, kaže.

Što o seksu kaže Ištvan Varga, koju pozu voli i ima li kod njega krize te kako partnere provjerava Neven Ciganović, pogledajte u videoprilogu.