BAZA STAJLinga

Klasik koji baš nikad ne izlazi iz mode: Katie Holmes zna da ovim kaputom ne može pogriješiti

01.03.2022 u 23:11

Bionic
Reading

Da je kaput u boji devine dlake modna investicija, dokazala nam je još jednom američka glumica Katie Holmes. Zgodna brineta snimljena je u šetnji Manhattanom te se od hladnoće branila toplim vunenim kaputom u omiljenoj nijansi

Iako vješto koketira s najnovijim trendovima, birajući uglavnom one koji odgovaraju njezinu stilu, Katie Holmes zna da u garderobi treba imati nekoliko vječnih komada.

Jedan od takvih svakako je kaput u boji devine dlake. U svojoj pozamašnoj kolekciji, od onih s potpisom high street brendova pa sve do skupocjenih, 43-godišnjakinja uvijek se rado vraća klasiku.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Riječ je o klasičnom kroju s dvorednim kopčanjem uz koji se vrlo lako kombiniraju brojni odjevni komadi. Modni se stručnjaci slažu u jednom - dobar kaput čini pola stajlinga.

Čini se da se upravo time vodi i ova ljepotica. I ovoga puta Holmes je spretno odabrala kaput koji je poslužio kao baza cijelom stajlingu, lepršavim hlačama u nijansi burgundca, toplom džemperu i udobnim tenisicama, koje najradije bira za duge šetnje Manhattanom.

Inače, kaput u boji devine dlake u posljednjih 37 godina postao je sinonim za modni brend Max Mara i predstavlja njihov uvjerljivo najprodavaniji komad odjeće, a u modnom svijetu smatra se istinskom ikonom.

  • +34
Max Mara Izvor: Profimedia / Autor: / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA