MUŽ JE PONIŽAVAO

Kim Kardashian se rastaje zbog zlostavljanja?

22.11.2011 u 19:23

Bionic
Reading

Košarkaš NBA-a obilazio bi noćne klubove i, pozivajući se na svoju slavnu ženu, zahtijevao besplatno piće i druge povlastice. Kim je navodno stalno ponižavao pred drugima

Nakon što je nedavno obznanila kako se odlučila rastati od supruga Krisa Humphriesa poslije 72 dana braka, javnost je osudila taj potez američke starlete Kim Kardashian. No časopis US Weekly donosi šokantnu priču prema kojoj je glavni krivac za kraj njihove

ljubavi 26-godišnji Kris koji je svoju pet godina stariju suprugu od prvog dana braka okrutno vrijeđao te se želio okoristiti njezinom slavom.

'Kris je konstantno ponižavao Kim pred ljudima. Nazivao ju je glupom. Stvarno ga je bilo mučno slušati', otkrio je izvor blizak bivšem paru za američki časopis.

Također je ispričao da je Humphries zamjerao Kardashian što je poznatija i bogatija od njega. 'Pokušavao ju je kontrolirati tako da ju je omalovažavao. Govorio joj je grozne stvari. Jednom joj je rekao da je netalentirana i da njezina slava neće potrajati. Vrijeđao je i njezin izgled i govorio joj da je debela', ispričao je prijatelj.

Muž iz pakla navodno je vrijeđao i Kiminu obitelj i prijatelje te se nabacivao drugim ženama.