TONY CETINSKI:

'Kći Pia jako mi nedostaje'

02.02.2012 u 12:33

Bionic
Reading

Tony Cetinski otkrio je da se, sad kad živi odvojeno od svoje supruge Ivane Nobilo i kćerkice Pije, vješto snalazi s kuhanjem i peglanjem, ali iskreno je priznao da mu kći jako nedostaje

Tony Cetinski, koji za Dan zaljubljenih priprema koncert u Beogradskoj areni, otkrio je za časopis Svet da će, koliko god puta se razočarao u ljubav, i dalje u nju vjerovati.
Prethodno je u emisiji 'Exkluziv' otkrio zašto ne skida sunčane naočale kada priča o emotivnom životu: 'Oči govore više od riječi', rekao je pjevač.

S obzirom na to da je novopečeni samac, odgovorio je i da se snalazi s kuhanjem i peglanjem. 'Treba se naviknuti na to, ja sam posljednjih 20 godina u vezama, odavno nisam bio sam, pa se pokušavam naviknuti, dobro mi je zasad, ne žalim se', rekao je Tony.

Ipak, u samačkom životu nešto nedostaje. Iako se s bivšom ženom Ivanom Nobilo i kćerkicom čuje svakodnevno, Pia mu jako nedostaje. 'Nedostaje mi onaj osjećaj kada je odvedem na spavanje ili kada se svi zajedno budimo ujutro', iskren je bio Tony.

Blago onom tko te ima