mini pončo haljina

Kći Kate Moss ukrala pažnju u odvažnoj plavoj pletenoj kreaciji

04.03.2024 u 21:00

Bionic
Reading

Lila Grace Moss osigurala je da sve oči budu uprte u nju dok je u ponedjeljak izlazila na pistu na reviji Stelle McCartney u jedinstvenom kompletu tijekom Tjedna mode u Parizu. 21-godišnja manekenka kći Kate Moss, pojavila se u nadasve neobičnoj kreaciji, sastavljenoj od stotina slojevitih pletenih petlji

Voluminozna odjeća zapravo je mješavina mini haljine i ponča jer je naizgled bila bez rukava, a obuhvatila je cijeli torzo Lile Grace Moss dok su duge, gole noge bile u prvom planu bijelim štiklama. Zbog jarke boje do teksture tkanine, mnogi korisnici društvenih mreža su njezin look usporedil s likom Muppeta Showa, Cookie Monsterom.

Lilu često uspoređuju sa svojom slavnom majkom, 50-godišnjom Kate Moss zbog njihovog sličnog upečatljivog izgleda i visokog, vitkog tijela. U godini dana utrostručila je svoju zaradu. Računi za Lilinu tvrtku Grace Grove Ltd, objavljeni u četvrtak, otkrivaju da je njezina plaća skočila sa 129.458 funti 2022. na 359.433 funte 2023. godine. Podsjetimo, nakon što je sa samo 15 godina potpisala ugovor s majčinom agencijom, Lila je 2018. postala zaštitno lice Marc Jacobs Beauty.

Nastavila je debitirati na pisti za talijansku modnu kuću Miu Miu 2020., postala je ambasadorica YSL i dospjela na naslovnice kada je prošle godine prošetala pistom za Victoria's Secret World Tour. 2021., kada je Lila imala 19 godina, postala je direktorica tvrtke Grace Grove Ltd. Osim Lile, agencija za talente uključuje pjevačicu Ritu Oru i sina rockera Bobbyja Gillespieja, Luxa.