u parizu

Kate Moss i Lila Grace modno su se uskladile, no svima je jedna stvar zapela za oko: Slavna majka i kćer izgledaju kao sestre

04.10.2021 u 18:31

Bionic
Reading

Tjedan mode koji se trenutno održava u Parizu nisu propustila brojna slavna imena u svijetu mode, a pažnju su posebno privukle legendarna Kate Moss i njezina kćer Lila Grace. Obje jako dobro poznate u svijetu mode, pokazale su usklađene casual stajlinge, a mnogi su odmah primijetili kako mama i kćer izgledaju kao da su sestre

Tijekom napuštanja hotela Ritz u Parizu 47-godišnja Kate Moss snimljena je u društvu svoje 19-godišnje kćeri Lile. Za dnevni izlazak obje poznate dame odjenule su jednostavne, ali efektne casual stajlinge.

Legendarni model Kate Moss odlučila se za potpuno crnu kombinaciju – crne klasične hlače, jednostavni crni sako – kaputić s pojasom te crne gležnjače na petu. Lila, koja nevjerojatno nalikuje svojoj slavnoj majci odjenula je nešto svjetliju kombinaciju, plisirane svijetlo ljubičaste hlače uparila se sa sportskim bijelim tenisicama te crnim puloverom.

  • +2
Kate i Lila Moss Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vrli sličan izgled majke i kćeri dodatno su naglasili i slični modni detalji; vrlo klasične sunčane naočale, male torbice te jednostavne frizure s razdjeljkom na sredini.

Kate Moss i njezina kćer inače su vrlo bliske, a prošloga mjeseca Kate je pucala od ponosa dok je gledala svoju kćer na pisti tijekom revije Richarda Quinna u sklopu Londonskog tjedna mode. Urednik Voguea Edward Enninful otkrio je da je Kate čak i provela vrijeme s Liliom u backstageu uoči revije, a slavna majka pobrinula se da kćeri pokaže i otkrije sve tajne posla modela.