odmor na ibizi

Kao da su sestre: Kate Moss i njezina kćer Lila Grace modno su se uskladile i pokazale odlične ljetne kombinacije

03.08.2021 u 10:15

Bionic
Reading

Slavna Kate Moss, jedna od najbolje plaćenih manekenki svih vremena, uživa u radnom odmoru na sunčanoj Ibizi, a na popularnoj turističkoj destinaciji sada joj se pridružila i kćer Lila Grace. Mnogima nije promaknulo kako majka i kćer izgledaju poput sestara

Slavna manekenka Kate Moss početak kolovoza provodi na Ibizi gdje u društvu štićenika Jordana Baretta kombinira odmor i posao. Ovoga vikenda na Bijelom otoku pridružila joj se i kćer Lila Grace. 47-godišnja manekenka viđena je na aerodromu kako dočekuje kćer, te su njih dvije pažnju odmah privukle odličnim ljetnim kombinacijama. Mnogima pak nije promaknulo kako Kate i Lila jako nalikuju te da izgledaju poput sestara, a ne majke i kćeri.

I dok je za tu prigodu slavna manekenka odabrala lepršavu ljetnu haljinu maksi kroja i upečatljivog printa, njezina 18-godišnja kćer zablistala je u vro trendi kombinaciji duge bijele suknje i kratkog topića u istoj boji.

  • +3
Kate i Lila Moss Izvor: Profimedia / Autor: SA / IMP Features / Profimedia

Kate je stajling upotpunila ogrlicom u dva niza, malom crnom torbicom na preklop te vrlo trendi i elegantnim gladijatoricama. Lila Grace, koja jako liči na svoju majku, također je posegnula za efektnim modnim detaljima pa je tako bijelu kombinaciju podigla ogrlicom u obliku zlatnog lanca, medaljonom u obliku srca te zlatnim prstenjem.

Kate je na Ibizu stigla nekoliko dana ranije društvu svog štićenika Jordana Baretta koji na otoku ima modno snimanje. Kate, koja je u vezi s Nikolajem von Bismarckom od 2015., 2016. je pokrenula vlastitu agenciju za modele, a osim nje i kćeri Lile, klijentica joj je i Rita Ora. Australac Jordan zvijezda je u usponu u svijetu manekenstva, a šuška se kako se sprema zaruke s manekenkom Stellom Maxwell.