blista u cannesu

Kći Cindy Crawford majstorski spojila najpoželjnije komade sezone

27.05.2022 u 20:28

Bionic
Reading

Novo izdanje filmskog festivala u Cannesu nije željela propustiti ni 20- godišnja nasljednica Cindy Crawford, a nakon što je medijske stupce napunila izmjenjivanjem nježnosti s glavnom zvijezdom filma o Elvisu, zablistala je u stajlingu kao stvorenom za vruće, ljetne mjesece

Poput brojnih kolegica iz svijeta mode, na francuskoj rivijeri trenutno boravi i Kaia Gerber. Na filmskom festivalu u Cannesu pojavila se kao podrška svom 10 godina starijem dečku, glumcu Austinu Butleru, a kojemu je pripala čast na filmskom platnu utjeloviti kralja rock’n’rolla.

  • +2
Kaia Gerber i Austin Butler Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Nakon što je crvenim tepihom na svečanoj premijeri filma ‘Elvis’ prošetala u elegantnoj, crvenoj haljini, u dnevnoj varijanti servirala je ljetni stajling vrijedan kopiranja.

Svoju upućenost u najpopularnije trendove sezone dokazala je kombinacijom lepršave, bijele haljine s vezom i hit dodataka u znaku slamnate torbe i fisherman sandala.

  • +10
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Pascal Melin. / The Photo One / Profimedia

Topli mjeseci u godini postali su nezamislivi bez stajlinga u znaku torbica stvorenih od slame, pruća i ratana, a odabir nasljednice Cindy Crawford pao je na model s potpisom modne kuće Celine.

Njezin luskuzni dojam osigurali su kožni detalji u boji konjaka, a identična boja dominirala je i njezinim odabirom trendovskih, fisherman sandala koje su također djelo ovog poznatog francuskog brenda.

Rođene krajem 30-ih godina prošlog stoljeća, fisherman sandale prepoznatljivog dizajna u prošlosti su najčešće rađene od kože, a prethodile su prepoznatljivoj jelly PVC verziji, kakva se tradicionalno nosila na plažu tijekom ljetnih mjeseci.

Nakon što su proteklih godina postale čest prizor na stopalima poznatih zaljubljenica u modu na društvenim mrežama, njihova popularnost, sudeći po aktualnoj ponudi na policama trgovinama, ovoga ljeta nastavit će s rastom.

  • +10
Fisherman sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo