MLADI 'ELVIS'

Kći Cindy Crawford prepustila se osjećajima: Svima je pokazala koliko je zaljubljena u mladu glumačku zvijezdu

26.05.2022 u 11:11

Bionic
Reading

Manekenka Kaia Gerber u Cannesu se nije obazirala na mnoštvo te je puna ponosa obasipala poljupcima svog odabranika, Austina Butlera, ujedno zvijezdu novog filma o Elvisu Presleyju

Na premijeri filma 'Elvis' koji prikazuje život kralja Rock ’n’ Rolla zablistao je glavni glumac Austin Butler koji je stigao u pratnji djevojke Kaie Gerber. Ovo je njihovo drugo službeno pojavljivanje na crvenom tepihu, a nakon nekoliko mjeseci suzdržanih fotografija iz javnosti, mlada manekenka konačno se prestala obazirati i prepustila osjećajima.

U Cannesu nije krila ponos zbog glumačkog uspjeha svog dečka, 30-godišnjeg američkog glumca kojem se pružila prilika igrati Elvisa Presleyja.

Mlada manekenka obasipala je poljupcima i zagrljajima svog deset godina starijeg muškarca, a sve su snimili okupljeni fotoreporteri.

  • +2
Kaia Gerber i Austin Butler Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Inače kći Cindy Crawford zablistala je u crvenoj haljini i kosu podigla te istaknula lijepo lice koje je naslijedila od majke supermodela. Baš poput Cindy, i 20-godišnja Kaia odabrala je modeling i manekenstvo za svoju karijeru.

Kaia i Austin u vezi su od početka godine. Prije toga ona je završila jednogodišnju burnu vezu sa zvijezdom 'Kissing Bootha' i 'Euforije' Jacobom Elordijem, a ranije je neslavno završila i njezina ljubav s problematičnim Peteom Davidsonom, danas dečkom Kim Kardashian.

Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia