NOVI LOOK

Kći Cindy Crawford potpuno promijenila imidž, a prvi put je službeno pozirala s novim dečkom

03.05.2022 u 10:58

Bionic
Reading

Manekenka i model Kaia Gerber stigla je uz brojne druge počasne goste na čuvenu Met Galu, a tjednima prije pomno je planirala svoj stajling, frizuru i make up. Ovoga puta potpuno se transformirala, a prvi put je pozirala s novim dečkom, glumcem Austinom Butlerom

Bio je to najvažniji ponedjeljak u godini za brojne uzvanike, pa tako i mladu Kaiu Gerber. Kći Cindy Crawford stigla je u njujorški Metropolitan muzej koji je tradicionalno ugostio najglamurozniji događaj sezone, humanitarni bal Met Galu. Kaia je stigla u velikom stilu, u pratnji svog novog dečka, mladog glumca Austina Butlera koji je utjelovio Elvisa Presleyja u novom filmu 'Elvis', a s kojim se do sada nije pojavljivala na crvenom tepihu.

Ova je 20-godišnjakinja je uspjela iznenaditi i potpunom transformacijom svog imidža te se na najbolji mogući način uklopila u ovogodišnju temu Met Gale- zlatno doba New Yorka. Geber je uskočila u haljinu dizajnera Alexandera McQueena, prekrivenu u potpunosti resicama, ukrasima, kopčama i kristalićima, a svoj je look upotpunila novom frizurom, dugim upadljivim kovrčama.

  • +4
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Mlada manekenka inače ima kratku bob frizuru koju uglavnom ne stilizira puno već je nosi opuštenu, prirodno ravnu. Brineta je za svoj novi izgled koristila duge umetke, a temu je pratio i make up. Jako naglašene oči i obrve, te nude usnice bile su njezin odabir.

Inače, s 30-godišnjim Austinom je od početka godine. Prije toga završila u jednogodišnju burnu vezu sa zvijezdom 'Kissing Bootha' i 'Euforije' Jacobom Elordijem, a ranije je neslavno završila i njezina ljubav s problematičnim Peteom Davidsonom, danas dečkom Kim Kardashian.