IVANO BALIĆ:

Katkad mi je krivo što sam se razveo

18.05.2010 u 10:58

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski rukometaš nakon punih pet godina medijske šutnje ekskluzivno za Extru govori o samačkom životu, priznaje da još uvijek čeka ženu koja će ga osvojiti na prvi pogled te otkriva zašto je prva i jedina njegova ljubavna veza nakon razvoda završila prekidom

Ivano Balić za Extru je progovorio o svom samačkom životu i razvodu od bivše supruge Ivane s kojom ima devetogodišnjeg sina Dina.

Tridesetjednogodišnji rukometaš trenutačno je slobodan, a iskreno je priznao da ponekad žali što nije uspio spasiti brak, ako ni zbog čega, onda zbog sina. Sin je i glavni razlog zašto se Balić prije tri godine iz Španjolske vratio u Hrvatsku.

'Već sam četiri godine razveden. Ima trenutaka kad mi bude krivo što sam s razveo., žao mi je što se obitelj nije održala. Nitko ne stupa u brak s predumišljajem da će to imati ograničeni rok trajanja, mislio sam da je to za cijeli život. razvod braka je propast slike od braku kao vječnoj instituciji', rekao je Balić u intervjuu za Extru.

Jedina ljubavna veza ste priznali nakon razvoda bila je ona s Mašom Pavleković. O razlozima prekida s njom Balić kaže. 'Nakon nekog vremena shvatili smo da se karakterno ne slažemo. mediji su tada stvorili dodatni pritisak i pratili s nas u stopu, a bilo je vrijeme Svjetskog prvenstva'.

Priznaje da je već dugo uživa u samačkom životu, a ako se pojavi neka posebna osoba u njegovom životu, onda, kaže, već imati problema s tim da se to zna i u javnosti.

Otkriva i da je njegov tip idealne djevojke ona koja ga ostavlja bez daha. 'Bez obzira ima li 20 kila ili 200, ravni, krivi nos, kratku ili dugu kosu. Ne radi se uopće o tome je li partijanerica ili štreberica… Nekad to ostavljanje bez daha može biti i da ću pasti na 'dobar dan'.