CROP TOP

Katie Holmes zna dobitnu formulu: Uz traperice visokog struka treba vam samo ovaj ženstveni komad

04.07.2020 u 11:46

Bionic
Reading

Tijekom karantene zbog pandemije koronavirusa, Katie Holmes boravi sa 14-godišnjom kćerkom Suri u New Yorku i rijetko je se može vidjeti u javnosti, a kada i izađe, pazi da joj lice ima zaštitnu masku. No, isto tako pazi i na to što će odjenuti jer dobro zna da u 'velikoj jabuci' paparazzi nikada ne spavaju

41-godišnja glumica snimljena je sama kako šeta praznim ulicama donjeg Manhattana, a paparazzi su je prepoznali unatoč tome što je preko lica imala crnu zaštitnu masku s uzorkom i sunčane naočale. Podignute kose u neurednu pundžu, Katie Holmes i ovoga je puta pazila što će odjenuti za šetnju New Yorkom.

Svijetle traperice visokog struka i tenisice 'osvježila je' apsolutnim hitom ove sezone - romantičnim i ženstvenim cropanim topićem u narančastoj boji i s uzorkom, koji je otkrio i njezin trbuh. Riječ je o topu s potpisom Ulle Johnson, a čija je cijena 3600 kuna.

  • +2
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Upravo rezani topovi s izvezenim detaljima veliki su ovosezonski hit koji odlično izgledaju kada se upare sa najdražim trapericama, a ovisno o obući - tenisicama, japankama ili sandalama na visoku potpeticu - odlično ćete izgledati u svim prigodama.