NOVI FAVORIT

Katie Holmes u obući koju ili volite ili mrzite, no jedno je sigurno - ponovno je u modi

06.06.2023 u 07:19

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: ULICES RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / DYLAN TRAVIS/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Njezini stajlinzi na ulicama New Yorka doveli su ju do titule kraljice ulične mode, a posljednjih tjedana ne krije naklonost prema najpoželjnijoj obući trenutka

Od legendardnih adidasovih tenisica Samba do chic balerinki, Katie Holmes dobro je upoznata s aktualnim trendovima u svijetu obuće, vješto ih uklapajući u casual stajlinge na ulicama New Yorka.

Popisu trendovske obuće Holmes je dodala i klompe. Ova omiljena obuća iz ere ludih 70-ih ponovno uživa pet minuta slave, a posebno popularnom pokazala se u svijetu slavnih.

Koliko je zvijezda ‘Dawson’s Creeka’ opčinjena ovom nanovo popularnom obućom dokazuje činjenica da je nabavila dva modela. Verzijom od smeđe brušene kože s potpisom modne kuće Chloe nadopunila je kombinaciju traper suknje i kremaste tunike s printom, dok je verzijom s uzorkom pitonove kože kompletirala elegantno, crno-bijelo izdanje u duhu modnog minimalizma 90-ih.

Osim Holmes, na ulicama New Yorka klompe su ponosno isfurale njezine glumačke kolegice, Zoe Kravitz i Sarah Jessica Parker.

I dok se Zoe opredijelila za najpopularniju verziju klompi na modnoj sceni, model Boston s potpisom Birkenstocka, zvijezda ‘Seksa i grada’ odabrala je crne klompe klasičnog izgleda kakvim nerijetko zaokružuje stajlinge izvan dužnosti na ulicama New Yorka.

Zoe Kravitz i Margaret Qualley Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
  • +4
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Brojni se brendovi ove sezone klade na izvanredan modni povratak klompu, a dokaz su neke od najcool inačica sezone koje možete vidjeti u fotogaleriji.

  • +11
Klompe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije