umjetnički talent

Katie Holmes pohvalila se pjevačkim talentom kćeri Suri, ali i njihovom suradnjom

03.08.2022 u 06:39

Bionic
Reading

Razmišlja li Suri Cruise o glazbenoj karijeri? Ne baš, ali kći holivudske glumice i Toma Cruisea brusi svoje pjevačke sposobnosti uz pomoć mame. U svom novom intervjuu Katie Holmes otkrila je da je 16-godišnjakinja snimila obradu pjesme 'Blue Moon' za uvodnu špicu filma 'Alone Together'. Za njega je Holmes napisala scenarij, a ima i glavnu žensku ulogu

'Uvijek želim najvišu razinu talenta, pa sam je pitala! Ona je zaista vrlo, vrlo talentirana. Snimila je pjesmu bez moje asistencije, pustila sam je da radi po svome', izjavila je Katie Holmes. Glumica je vrlo zatvorena i rijetko dijeli informacije o Suri, no na iznenađenje fanova, otkrila je da im to nije prva suradnja.

Suri je pjevala i za film 'Rare Objects', a koji je glumica režirala prošle jeseni. Očito ima pjevačkih ambicija, no mama kaže da tinejdžerica još uvijek ne razmišlja o pjevačkoj karijeri. 'Ona je 16-godišnja klinka koja ide u srednju školu i druge stvari su joj na pameti', pojasnila je Holmes.

Katie Holmes i Suri Cruise Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kćer je odgajala daleko od svjetla reflektora, tek tu i tamo objavi nešto vezano uz nju, poput videa u kojem tinejdžerica trči i skače po praznoj ulici 2020. godine.