ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

Katie Holmes dnevno troši 82 hrvatske plaće

  • Autor: I. T.
  • Zadnja izmjena 05.01.2009 11:02
  • Objavljeno 05.01.2009 u 11:00
Katie Holmes i Tom Cruise

Katie Holmes i Tom Cruise

Izvor: tportal.hr / Autor: arhiva a

Katie Holmes je u šest mjeseci boravka u New Yorku potrošila 14 milijuna dolara

Slatkica Katie Holmes, supruga Toma Cruisea, u New York je doselila u srpnju radi uloge u drami All My SonsArthura Millera, koja igra u Broadwayu. Nastanila se u apartmanu na Manhattanu koji je u Tomovom vlasništvu i vrlo brzo udomaćila se u najvišim njujorškim društvenim krugovima. Tako je često viđena po najskupljim restoranima i u šetnji ekskluzivnim dućanima, u pratnji kćerkice Suri.

Novinari časopisa New York Post primili su se malo računanja i došli do zaključka da je Katie u manje od 200 dana na luksuzan život potrošila oko 14 milijuna dolara. Mi smo se pak poigrali brojkama i izračunali da to po danu ispada nešto manje od 80.000 dolara ili, po naški, 410.000 kuna. Uzmemo li prosječnu hrvatsku plaću, dolazimo do podatka da jedan Katien dan u New Yorku vrijedi nešto manje od sedam godina poštenog rada vrijednog nam Hrvata.

Kako bismo pobliže objasnili ogromne brojke, dodajmo da je Katie za svoj boravak u New Yorku, uz postojeći Tomov, kupila još tri apartmana u istoj zgradi. Nadalje, na brigu oko kćerkice potrošila je oko 15.000 dolara, 7.000 za postavljanje teretane u stanu, nešto više na večere s Tomom po luksuznim restoranima i 17.000 dolara na odjeću za Suri i sebe. Mlada dama očito zna uživati u blagodatima velikih brojki.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!