I DALJE SRETNO ZARUČENA

Kate Moss demantirala tajno vjenčanje

15.10.2010 u 14:11

Bionic
Reading

Tek što je u javnost izašla vijest da se Kate Moss ovog ljeta udala za svog dugogodišnjeg dečka Jamieja Hincea, uslijedio je demanti

Britanski magazin Daily Mirror objavio je da se jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki Kate Moss ovog ljeta udala za svog dugogodišnjeg dečka Jamieja Hincea na tajnoj ceremoniji koja se održala na Siciliji. Na tu je vijest, kako piše Vogue, odmah reagirao agent Kate Moss demantiravši da se slavna manekenka udala te rekavši da se 'tajna' ceremonija nikada nije ni održala.

Spomenuti britanski tabloid izvijestio je o skromnoj svadbenoj ceremoniji koja se je navodno održala pred najužim krugom prijatelja i obitelji, a opisali su čak i haljinu koju je Kate navodno nosila tom prilikom. Slavna manekenka, prema njihovom je izvještaju, koji temelje na 'pouzdanim izvorima bliskim paru', nosila je prozirnu vjenčanicu, bila minimalno našminkana i bosa.

'Sve su pripremili u tajnosti, jer je Kate htjela da taj dan bude jednostavna proslava njihove ljubavi. Nikada nije bila opterećena konvencijama i tradicijom, ali Jamie je bio uz nju u teškim trenucima i jednostavno je osjetila da je došlo vrijeme za brak', ispričao je izvor za Daily Mirror. 'Odmah nakon što su razmijenili prstenje, pa ispred crkvice zaplesali pod drvećem. Na kraju su im se na fešti pridružili i seljani, bilo je jako veselo.'

Kate Moss i Jamie Hince vezu su započeli u jesen 2007, a zaručili su se u siječnju ove godine, na proslavi njezinog 36. rođendana.