ELEGANTNO IZDANJE

Kate Middleton u kaputu omiljenog blagdanskog uzorka

22.12.2022 u 09:44

Bionic
Reading

Britanska miljenica Kate Middleton poznata je po impresivnoj kolekciji kaputa koji izazivaju zavist, uključujući elegantni model s Black Watch tartan uzorkom kao stvoren za blagdansku sezonu, a koji je nosila na posebnoj ceremoniji u Westminsterskoj opatiji krajem prošlog tjedna

Princeza od Walesa otvorila je blagdansku sezonu posvetivši stablo kraljici Elizabeti II u Dean's Yardu, umotana u kaput na dvostruko kopčanje brenda Holland Cooper, čija cijena iznosi od oko 6 tisuća kuna.

Kaputom u blagdanskom duhu, zahvaljujući prepoznatljivom tartan uzorku, Kate je upotpunila kombinaciju zelenog džempera s visokim ovratnikom i midi suknje, koju potpisuje brend Iris & Ink. Cjelokupno izdanje zaokružila je tamnoplavim Gianvito Rossi čizmama od brušene kože rađenim po narudžbi.

Westminsterska opatija objavila je fotografije princeze od Walesa kako sadi drvo u znak sjećanja na njezino veličanstvo, a na ploči stabla kojeg je posadila stoji sljedeći opis: ‘Ovo stablo divlje trešnje, dar Vojvodstva Cornwalla, posvetila je Njezino Kraljevsko Visočanstvo princeza od Walesa 14. prosinca 2022. u spomen na njezino pokojno veličanstvo kraljicu Elizabetu II.’. 

Takozvani Black Watch tartan uzorak pokazao se omiljenim odabirom princeze do Walesa u blagdanskoj sezoni. Sličan model, s potpisom svog omiljenog brenda Alexander McQueen, posljednji je put odjenula za posjet V&A muzeju u Škotskoj 2019. godine.