POKAZALI JOJ DA JE U KRIVU

Čini se da je modna parada kraljevske obitelji bila javni šamar upućen Meghan Markle

21.12.2022 u 12:00

Bionic
Reading

Nakon što se većina članova britanske kraljevske obitelji u Westminsterskoj opatiji pojavila odjevena u boju burgundca ili u detaljima iste boje, dobro upućeni tvrde kako je to zapravo bio samo njihov odgovor nakon napada vojvode i vojvotkinje od Sussexa, koji su Harryjevu obitelj nazvali - rasističkom

Kada je prošlog tjedna princeza od Walesa stigla sa svojom kćerkicom, princezom Charlotte, u identičnim haljinama kaputima u boji burgundca, javnost je uz dugi 'aaaaaaa' samo mogla zaključiti - kako dirljivo i slatko. Modna usklađenost majke i kćeri za božićni koncert u organizaciji Kate Middleton, raspametila je sve, a s detaljima u istoj boji pridružili su im se i princ William i princ George.

Potom je stigla i kći princeze Anne, Zara Tindall, koja se isto umotala u elegantan kaput slične nijanse, dok je njezin suprug Mike Tindall, poput princa Williama, njezin modni izričaj upotpunio kravatom u istoj boji.

Uz njih je paralelno hodala i sestra Kate Middleton, Pippa Middleton, čiji je kaput u vojnom stilu imao i efektan remen.

Boja burgundca ispunila je Westminstersku opatiju, nakon čega se nije moglo preskočiti pitanje - o čemu je ovdje riječ, budući da članovi kraljevske obitelji nikada nisu bili ovako uniformirani. Iako se možda na prvu činilo kao slučajnost, ovo je bilo sve samo ne to. Ovdje je bilo riječ o suptilnom odgovoru upućenom vojvodi i vojvotkinji od Sussexa koji su tog istog dana objavili posljednje tri epizode Netflixovog dokumentaraca.

U ovim su epizodama, odlučni da podijele 'svoju istinu' sa svijetom, Meghan i Harry bili još otrovniji i nisu bili nimalo obzirni prema Harryjevoj obitelji. Dapače, javno su ih nazvali - rasističkom.

JAČI OD SVEGA

[FOTO] Čvrsto držeći za ruke Charlotte i Georgea, princ William i Kate Middleton pokazali Harryju da im njegove optužbe ništa ne znače

Pogledaj galeriju

Iako je, očito, interni dogovor članova obitelji bio da ne komentiraju ništa, nego da ostanu smireni i nastave sa svojim svakodnevnim dužnostima, žene kraljevske obitelji odlučile su da će svoj stav izreći - modno, a odgovor se krije u jednoj od izjava Meghan Markle u dokumentarcu:

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Richard Pohle/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Većinu vremena koje sam provela u Ujedinjenom Kraljevstvu rijetko sam nosila obojeno. Koliko ja razumijem, nikada ne možete nositi istu boju kao Njezino Veličanstvo, ako postoji grupni događaj, a nikada ne biste trebali nositi istu boju kao netko od drugih starijih članova obitelji.'

Kako bi joj pokazali da nije u pravu, članice kraljevske obitelji odlučile su odjenuti sve istu boju, a detaljima su im se pridružili i njihovi partneri. I dok su Kate, Pippa, Charlotte i Zara odabrale boju burgundca, Camilla i Sophie od Wessexa pojavile su se u bijelim kombinacijama.