MODNA ZIHERAŠICA

Kate Middleton ponovno osvanula u haljini koja ima pravu vojsku slavnih obožavateljica

15.05.2019 u 10:52

Bionic
Reading

Poznata po navici nošenja već viđenih odjevnih komada, britanska miljenica Kate Middleton prilikom posjete imanju Bletchley Park u Buckinghamshireu ponovno je zablistala u haljini koju, poput nje, obožavaju brojne poznate dame

Mnoštvo obožavatelja okupljenih u Buckinghamshireu, vojvotkinja od Cambridgea pozdravila je u prepoznatljivoj točkastoj haljini s potpisom talijanske dizajnerice s londonskom adresom, Alessandre Rich.

Posljednji put u plavoj haljini s bijelim točkicama, Kate Middleton ugledana je u studenom prošle godine na službenim kraljevskim fotografijama snimljenim u povodu 70. rođendana princa Charlesa.

Identičnoj kreaciji na kopčanje i s detaljem bijeloga ovratnika, poput Kate, nisu odoljele ni brojne poznate dame uključujući prvu damu Amerike Ivanku Trump, glumicu Sarah Jessicu Parker i Abigail Spencer koja se u njoj pojavila na kraljevskom vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja u dvorcu Windsor.

Haljinu s potpisom Alessandra Rich, čija vrijednost iznosi oko 15 tisuća kuna, Kate je ovoga puta stilizirala klasičnim plavim salonkama brenda Emmy London i mornarski plavom torbicom koju potpisuje brend Smythson.

Po pitanju nakita Kate je odabrala decentne biserne naušnice i broš koji je nekoć bio u vlasništvu njezine bake Valerie Glassbrow, britanske junakinje koja je imala ključnu ulogu u Drugom svjetskom ratu radeći na dešifriranju tajnih poruka poslanih putem njemačkih strojeva Enigma nalik pisaćem stroju.