DA JE PUNČEVA MAJKA NE PREKORI

Kate Middleton odbila biti na naslovnici Voguea

09.10.2011 u 08:49

Bionic
Reading

Glavna urednica časopisa Vogue Anna Wintour pokušala je nagovoriti vojvotkinju od Cambridgea da pozira za naslovnicu, no Kate Middleton je odbila jer navodno ne želi naljutiti punčevu majku – kraljicu Elizabetu II

Iako bi možda poziranje na naslovnici časopisa Vogue učinilo čuda za modnu reputaciju Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea odbila je Annu Wintour koja joj je to ponudila. Razlog za to je navodno jer je kraljica Elizabeta II. rekla kako joj to baš i ne zvuči kao dobra ideja.

Iako je kraljica vjerojatno ne bi prekorila, Kate je svjesna da se Williamovoj baki to ne bi svidjelo, piše časopis E!.

Anna Wintour čak je angažirala i fotografa Maria Testina koji je slikao službene portrete kraljevskog para kako bi preko njega pokušala utjecati na odluku o suradnji s Vogueom, no kraljevska obitelj ponaša se vrlo zaštitnički prema Kate, a sama vojvotkinja smatra da ne bi bilo u redu da se predstavlja kao modna ikona.

Bez obzira na namjere Williamove supruge, nakon što se Kate u nečemu pojavi u javnosti ta odjeća obično bude rasprodana u roku od nekoliko sati.

Mnogi ljudi nisu naklonjeni njenom stilu urednog i ozbiljnog odijevanja i sjajne duge kose, no Anna Wintour kaže kako vojvotkinja uvijek izgleda kao što bi trebala i ne pretvara se da je mlađa nego što jest.