SVI VOLE Sézane

Kate Middleton obožava ove naušnice s francuskim potpisom, a iznenađujuće su povoljne

24.06.2023 u 21:46

  • +5

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Bionic
Reading

Za sunčano poslijepodne na Royal Ascotu Kate Middleton odabrala je jarko crvenu haljinu modne kuće Alexander McQueen i šešir širokog oboda u istoj boji Philipa Treacyja, a umjesto skupog nakita iz bogatog kraljevskog arhiva, odabrala je naušnice pristupačne cijene francuskog modnog brenda Sézane

Iako za službene angažmane bira naslijeđene komade nakite, poput dvostrukih safirnih i dijamantnih naušnica princeze Diane, koje je nosila na proslavi Trooping the Colour prošlog vikenda, do naušnica kraljice Elizabete II koje je nosila na jordanskom kraljevskom vjenčanju ranije ovog mjeseca, nerijetko nosi i bižuteriju iz high street brendova.

Za pojavljivanje u Royal Ascotu odlučila se za pristupačniji izbor nakita, odabravši viseće naušnice francuskog brenda Sézane, zlatni filigranski dizajn s crnim perlama. To je ujedno bio i najpovoljniji komad u njezinom stajlingu jer je ostatak uključivao crvenu haljinu Alexandera McQueena, šešir Philipa Treacyja, odgovarajuću clutch torbicu Hermès i cipele brenda Jennifer Chamandi.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Ovo nije prvi put da Kate nosi Sézane, pariški brend koji je osnovala Morgane Sézalory još 2013. Pokrenut kao internetski brend, svojom je poslovnom praksom predstavio revoluciju u vrijeme u kojem je online shopping bio tek u začetcima. Danas se za odjeću s potpisom ove popularne francuske marke stoji u redu, a određeni komadi, poput haljine Axelle, prodaju se u rekordnom roku – ponekad je dovoljno 24 sata da se razgrabi.

Na Božić prošle godine nosila je naušnice Dina ovog brenda uz maslinasti kaput Alexandera McQueena. Tijekom posjeta Belizeu u ožujku 2022., također je nosila Sézane naušnice, predimenzionirani model s velikim plavim perlama.

Francuski brend je omiljen među chic Francuskinjama zbog svoje bezvremenske privlačnosti i pristupačnih komada, a naušnice na njihovoj web stranici brenda prodaje se za manje od 100 eura.