NOVA ULOGA

Kate Middleton svojim je modnim odabirom suptilno odala počast svojoj novoj tituli

17.06.2023 u 14:07

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Već je dobro poznato da princeza od Walesa svaku priliku svog javnog pojavljivanja koristi kako bi odala počast kroz svoj modni odabir, stoga Trooping the Colour nije bila nikakva iznimka. Kate Middleton ovoga je puta odabirom zelene odjeće i šešira odala počast - sebi

Danima se unaprijed raspravljalo o tome što će Kate Middleton odabrati za prvu rođendansku paradu kralja Charlesa III, no njezini obožavatelji do samoga kraja nisu doznali kakvu je modnu kombinaciju odabrala. Poznata po tome da svojim javnim pojavljivanjima uvijek odaje počast događanju kojem prisustvuje, i ovoga je puta napravila isto.

Zelenom kombinacijom suptilno je odala počast svom suprugu, princu Williamu, i Irskoj gardi, kao i jednoj od boji sa zastavi Walesa, a sve u čast svoje nove titule, princa i princeze od Walesa, kao i novom imenovanju počasne Pukovnice Irske garde, kojom ju je imenovao kralj Charles III.

Iako iz automobila, gdje je sjedila s princom Williamom i djecom - prinčevima Georgeom i Louisom i princezom Charlotte - isprva nije bilo jasno što je odjenula, u trenutku kada je sjela u kočiju, s djecom i kraljicom Camillom, bilo je jasno o čemu je riječ.

TROOPING THE COLOUR

Stižu prve fotografije: George, Charlotte i Louis glavne zvijezde i ovogodišnje proslave

Pogledaj galeriju

Kate Middleton izgledala je elegantno u zelenoj haljini-kaputu s potpisom Andrewa Gna s upečatljivim detaljima uz koju se savršeno uklopio šešir Philipa Treacyja u istoj nijansi. Gn je inače modni dizajner iz Singapura, a Katein odabir da nosi njegovu kreaciju suptilno je najavio i i dodjelu Eartshot nagrada na kojima će se pojaviti i princ William i to upravo u Singapuru u studenom ove godine.

OVO ĆE BITI ZABAVNO

Princ Louis ni ovoga puta nije 'zakazao' pa je već u kočiji počeo s glupiranjima

Pogledaj galeriju

Stajling je upotpunila Cartierovim brošem te naušnicama od safira koji su dio nasljeđa princeze Diane.

TROOPING THE COLOUR

Pritisak je bio prevelik: Tijekom parade pozlilo jednoj od sudionica

Pogledaj galeriju