ŠTEDLJIVA VOJVOTKINJA

Kate Middleton ne odustaje od omiljenog komada koji ističe figuru, a ovom je vjerna već osam godina

11.05.2022 u 09:42

Bionic
Reading

Kate Middleton poznata je po svojim ženstvenim modnim izdanjima pa ni prilikom posjeta Manchesteru u društvu supruga, princa Williama, nije razočarala

Vojvotkinja od Cambridgea dobro je poznata po svojim damskim modnim izdanjima za koje dobiva samo pohvale.

Princ William i Kate Middleton posjetili su Manchester, u kojem je službeno otvoreno spomen-obilježje Glade of Light u sjećanje na žrtve terorističkog napada 22. svibnja 2017. u Manchester Areni.

Omiljena članica kraljevske obitelji ponovno je bila mamac za poglede u još jednom besprijekornom izdanju koje ističe njezinu vitku figuru.

  • +11
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Riječ je o upečatljivom kaputu s potpisom Michaela Korsa od sivog tvida i s našivenim 'lažnim' džepovima, a nosila ga je još 2014. godine.

Kate, dobro poznata i po svojoj modnoj reciklaži, spomenuti je kaput nosila i za vrijeme turneje po Australiji 2014., ali i 2017. godine.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Elegantni kaput sparila je sa stiletticama od brušene kože u tamnoplavoj boji (Rupert Sanders), a mnogima nije promaknula i njezina gumena narukvica na kojoj je pisala poruka 'Mi biramo ljubav'.

Kako pazi na svaki detalj, Kate Middleton je ovaj elegantni stajling začinila statement torbicom od tamnoplave kože sa zlatnim detaljima i potpisom pariškog brenda Polene.

Look bez greške upotpunile su zanimljive naušnice s potpisom brenda Vanleles, iza kojeg stoji hvaljena dizajnerica Vania Leles.