FASHION GURU

Mia Dimšić malo se spoticala na haljinu jer je pokušavala napraviti par poskoka, ali nije išlo. Nažalost, nije čudno to da nismo prošli dalje

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 11.05.2022 09:34
  • Objavljeno 11.05.2022 u 09:03
Mia Dimšić

Mia Dimšić

Izvor: Profimedia / Autor: MATTEO RASERO / LAPRESSE / PROFIMEDIA

Hrvatska opet nije izborila finale, iako je Mia Dimšić dobro izvela svoj 'Gulity pleasure'. Eurovizijski stajlinzi očekivano su bili svakakvi, od bezveznih do teatralnih, a čak je Mia imala jedan od solidnijih, no ništa po čemu bi se izdvojio, zaključio je Fashion Guru

Kako god gledamo, nismo bili loši, Mia je to dobro izvela. OK, malo se spoticala na haljinu jer je pokušavala napraviti par poskoka, ali nije išlo. Em nema plesačkih vještina, em joj odjeća nije previše pomogla, tako da se šetala kao na promenadi.

Nažalost, nije čudno to da nismo prošli dalje. Ovo nije bila baš neka glazbena večer za pamćenje, a ni naša predstavnica nije uspjela stići do subotnjeg finala.

Stajlinga na Eurosongu smo se nagledali, od skidanja i presvlačenja do bezveznih i teatralnih, čak je Mia imala jedan od solidnijih stajlinga, ali ništa čime bi se izdvojio i bio nešto više od haljine s red carpeta.

  • +14
  • +11

Mia Dimšić

Izvor: Profimedia / Autor: Matteo Rasero / LaPresse / Profimedia

Nakon što nije oborila sve s nogu u čizmama, u dvorani PalaOlimpico u Torinu imala je potrebu na kraju reći više od nekoliko riječi, ali niti to nije bilo dovoljno za prolazak. Kako bi se reklo - više sreće drugi put, a Mia, ako ništa drugo, treba biti sretna zbog ovakvog iskustva.

No zato je show u intermezzu bio super, jedino je to vrijedilo te večeri.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!