SKROMNOST NA DJELU

Kate Middleton ima dobitnu modnu formulu: Ni ona ne može odoljeti komadima brenda koji obožava kraljica Letizia

24.11.2020 u 13:44

Bionic
Reading

Poput brojnih Britanaca, vojvotkinja od Cambridgea svoje poslovne obaveze uslijed novoga zatvaranja zbog pandemije koronavirusa obavlja iz vlastitog doma. Javnosti se ovih dana obratila videozapisom snimljenim iz svoje dnevne sobe u Kensingtonskoj palači. kojim je najavila skorašnje otkrivanje rezultata provedene ankete među Britancima na temu odgoja djece mlađe od pet godina

Na službenom Instagramu princa Williama i Kate Middleton ovih je dana osvanuo videozapis u kojem 38-godišnja vojvotkinja najavljuje otkrivanje rezultata provedene ankete kojoj je pristupilo više od pola milijuna Britanaca.

Kao za videozapis, kojim je obilježila kraj izložbe 'Hold Still', pokrenutu u suradnji s londonskom Nacionalnom galerijom portreta, Kate Middleton ponovno se odlučila za provjerenu modnu kombinaciju.

Iz vlastitog dnevnog boravka u Kensingtonskoj palači Middleton se obratila javnosti u ružičastoj vesti koju je nosila ispod crnog modela sakoa, a navedeno izdanje i ovoga je puta začinila zlatnom ogrlicom s potpisom britanskog draguljara Alexa Monroea.

Njezin crni sako s pripadajućim hlačama djelo je poznatog high street brenda Massimo Dutti, čijim komadima ne može odoljeti ni španjolska kraljica Letizia, a osim što posljednjih dana ne odustaje od provjerene modne formule u znaku sakoa i tanke veste, 38-godišnja vojvotkinja još jednom je iskazala svoju skromnost kada je riječ o odabiru odjevnih komada za kraljevske angažmane.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: KensingtonRoyal / Ferrari / Profimedia