BRITANSKA MILJENICA

Kate Middleton bila je oličenje elegancije, a ovaj detalj svi su primijetili

11.09.2023 u 15:11

Bionic
Reading

Britanska miljenica ove je subote uživala na Svjetskom prvenstvu u ragbiju koje se ove godine održava u Francuskoj

Odjevena u bijelo odijelo s potpisom Alexandera McQueena, britanske modne kuće čijim je kreacijama vjerna od kraljevskog vjenčanja 2011. godine, britanska miljenica ukrala je svu pozornost na ragbi utakmici Engleske i Argentine u Marseilleu.

Spomenuto odijelo, stvoreno od bijelog sakoa i odgovarajućih hlača širih nogavica, dopunila je parom salonki na špic i torbicom clutch koju potpisuje španjolski high street brend Massimo Dutti. Ogrlica s dijamantnim privjeskom, decentne naušnice i broš u obliku ruže pričvršćen na sako dali su završne detalje njezinom elegantnom izdanju.

Blago valovita frizura i naglašenija verzija smokey eye make-up od uobičajene, učinili su da buduća britanska kraljica na tribinama izgleda besprijekorno, a nekoliko fotografija s utakmice podijelila je i na društvenim mrežama.

Još u veljači 2022. kraljica Elizabeta imenovala je Kate pokroviteljicom Rugby Football unije i Rugby Football lige. Uloge je prethodno obnašao njezin šogor, princ Harry, koji je dvije godine prije odstupio s dužnosti višeg člana kraljevske obitelji.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress / ELIOTPRESS / MEGA / The Mega Agency / Profimedia